Zápisnica z 3. schôdzi VSSH Maňa

Schôdza III. zasadnutia Vinárskeho spolku Stará hora v Mani, sa konala dňa 2.mája 2010 na Starej hore Maňa.

Úvod
Rokovanie dnešnej schôdzi otvoril a viedol richtár Starej hory Štefan Černák ktorý na začiatku privítal 7 členov VSSH. 
Program dnešného zasadnutia bol nasledovný:
1. zabezpečenie oslavy sv. Urbana
2. brigáda na Starej Hore
3. degustácia vín
4. diskusia

Program
1. Richtár spolku informoval o pripravovanej oslave sv. Urbana spojená s verejnou degustáciou vín na       Starej Hore dňa 30 mája. Začiatok omše bol stanovený na 13.30 hod. Jozef Hrušovský bol poverený so zabezpečením kňaza a ozvučenia Jozefom Cigáňom. Pevne veríme, že počas sv. omše bude krásne počasie. 
2. Brigáda bola stanovená na 22.5. sobotu o 13 hodine. Bude nutné ponatierať podbitie kaplnky sv. Urbana, orezať konáre popri ceste a vyrovnanie jám a výmoľov na chodníku. Drobný kameň zabezpečí p. Černák a p. Sulan bude oslovený o zapožičanie traktora na rozvoz tohto kameňa. Brigáda bude vyhlásená v miestnom rozhlase a prostredníctvom internetu.  
3. K tretiemu bodu schôdze bude nutné sa spojiť s predstaviteľmi záhradkárskeho spolku Maňa, ktorý sú spoluorganizátori degustácii vín. Na tomto stretnutí sa presne dohodnú veci spojené s organizovaním tohto podujatia ako sú zabezpečenie degustátorov, obsluhy, občerstvenia, pohárov, diplomov a iných vecí. O zabezpečení stanu na podujatie bol poverený p. Bujdák. 
4. V diskusii p. Tinák informoval o zaplatení poplatku 40€ za doménu www.vinohradymana.sk . Zároveň poinformoval o sprevádzkovaní tejto stránky.


Záver
Richtár spolku po vyčerpaní všetkých bodov dnešného zasadnutia poďakoval členom za účasť na zasadnutí a ukončil ho.