Zápisnica zo 6. schôdzi VSSH Maňa/2010

 

Schôdza VI. zasadnutia Vinárskeho spolku Stará hora v Mani, sa konala dňa 19.novembra 2010  o 17,00hod na Starej hore Maňa.

 

Úvod

Rokovanie dnešnej schôdzi otvoril a viedol richtár Starej hory Štefan Černák ktorý na začiatku privítal všetkých 6 členov VSSH (Pavol Tinák sa zúčastnil neskôr) a člena revíznej komisie  Stana Vojteka.

 

Program dnešného zasadnutia bol nasledovný:

1. členský preukaz, členstvo

2. hospodárska činnosť

3. zoznam perekov

4. Hedšík

 

 

Program

1.K dnešnému dňu je evidovaných 97 členov VSSH. Bude navrhnutý pre týchto členov doklad o preukázaní členského a po schválení budú preukaze vytlačené a odovzdané členom. Zoznam všetkých členov bude vytlačený a zverejnený na verejnej tabuli.

2.Jozef Hrušovský predniesol finančnú správu. Navrhol, aby sa peniaze z členského nedržal v pokladni, ale sa vložili na účet. Peniaze pre hájnika zabezpečil obecný úrad. Polovica sumy mu bola už odovzdaná a druhá polovica mu bude odovzdaná začiatkom decembra. Náboje na plašenie škorcov mu budú preplatené VSSH.

3.Zoznam perekov pre nasledujúce obdobie je takmer nezmenený. Odstúpil iba perek Daniel Sojka. Nový prerek sa môže prihlásiť a následne bude verejne volený na Hedšíku.

4. Hedšík bude v sobotu 4.decembra 2010 o 14,00 hod. 

Stretnutie perekov bude o 13,00 hod. VSSH sa teší na hojnú účasť širokej verejnosti.

 

 

Záver

Richtár spolku  po vyčerpaní všetkých bodov dnešného zasadnutia poďakoval členom  za účasť na zasadnutí a ukončil ho.  

Toto bola posledná tohtoročná schôdza VSSH a preto richtár pripravil občerstvenie a vinikajúci guláš z diviny.